Sådan erobrer du det amerikanske marked

Den amerikanske drøm lever, også hos danske modevirksomheder. Men hvordan kommer man, også som mindre virksomhed, ind på det amerikanske marked? Og hvad skal man være forberedt på?

Tjekliste: Vil native advertising fungere for dit brand?

Native advertising er et af de nyeste marketingvåben, der kan hjælpe dig med at fange dine kunders opmærksomhed i en storm af budskaber. Men er det noget for dig og dit brand? Stine F. Mathiesen, Head of Content & Creative og Head of Native Advertising i Benjamin Media, har lavet en tjekliste til dig, så du kan komme svaret på dét spørgsmål nærmere.

Sådan bruges Instagram i bunden af marketingtragten

Noget nyt er i gære hos Instagram. Det sociale medie, der med sine 500.000 aktive influencere det sidste årti har drevet engagement og kendskab til dit brand, skal nu også tænkes ind i bunden af din funnel.

En guide til mikro versus makro influencer-marketing

Dilemmaerne ved at vælge den helt rigtige influencer til sin storytelling er mange, men et tilbagevendende tema er fordele og ulemper ved mikro versus makro influencere. Camille Berner, Head of Creative i Benjamin Media, lister her tre overvejelser, man skal gøre sig.

Hvordan kan du bruge Googles data til din markedsføring?

Alle brands ved, at det er altafgørende at kende sin målgruppe. Men hvad interesserer dine kunder sig for, og hvad ønsker de inderst inde? Det kan Googles massive mængde af dataoplysninger give dig svar på og dermed klæde dig på til at imødekomme de behov og ønsker, netop din målgruppe har – og ikke mindst gøre dig klogere på dit eget brand.

Det skal du huske, når du samarbejder med influencere

Instagram tegner sig som et af tidens mest effektive medier til at få sit brand ud til potentielle og eksisterende kunder, og som en mere vidtrækkende løftestang for reach, engagement og generel ROI kan influencer marketing være svær at komme udenom. Men hvad skal du egentlig kigge efter, når du udvælger den rette influencer til at være ‘ansigt’ for dit brand? Og hvilke faldgruber kan der være? Camille Berner, Head of Creative i Benjamin Creative, giver her sit bud.

Ikke flere likes? Sådan målretter du din kommunikation på Instagram

Instagram eksperimenterer med at fjerne synlige likes. Det kan højne niveauet for indholdet på influenceres og virksomheders profiler, spår eksperter.

Podcastens plads i marketingplanen

Podcasts er kommet for at blive og kan være et nyttigt marketinggreb – også for modebrands. Men ligesom med alle andre medier skal konceptet være knivskarpt, og så er tålmodighed en vigtig ingrediens: De små lydfiler er ikke performance marketing på den korte bane.

Om Costume Business
Bliv klogere på forandringer
Vi tror på indsigter og muligheder

Vi elsker mode. Men at elske er én ting – at vide noget andet. Modebranchen er i konstant forandring, hvad end det gælder teknologi, medier, forbrugeradfærd, CSR eller globale og kulturelle muligheder og udfordringer. Kompleksiteten er høj, og det bliver sværere og sværere at navigere i – men vigtigere end nogensinde at handle velbegrundet med de rette indsigter.

Vi tror på uendelige muligheder for den, som besidder den rigtige viden og indsigterne til at forme modebranchen og sin egen fremtid.

På Costume Business tager vi mode alvorligt.

Om Costume Business
Alt tekst
Foto: Sarah Stenfeldt